06 d’abril 2011

Perito Moreno - un bon tros de gel

Quin tros de gel més gros! diguem que la primera visió de la glacera del Perito Moreno és impactant. Una paret de gel imponent que s'estén fins on arriba la vista. Però anem per parts. Ahir vam arribar a El Calafate havent passat 30h dins un bus semi-cama que ens va deixar trinxats de l'esquena i de la son. Aquí, però, ens ho vam autocompensar anant a sopar un asado amb cordero patagónico en una parrilla libre. En resum, ens vam fotre les botes (la primera foto està dedicada al Balta). I avui hem enfilat al matí cap al Perito, que hem vist primer des de l'aigua amb una barca que ens ha dut fins a la cara nord de la glacera. Després hem tingut tot el matí per recórrer les passarel·les que donen vistes diferents i precioses d'aquesta glacera que és patrimoni de la humanitat, juntament amb tot el parc natural, des del 1981. A més, hem estat de sort i hem vist caure un bloc gegant de gel que ha fet una sorollada impactant, per dir que el Joan ha cridat un "waaaaaaaaaaaaaaaaaaala" seguit d'un "diossssssss" que s'ha sentit fins a Ushuaia. També hem vist com es girava un iceberg i fins i tot ha sortit el sol!





La idea inicial que teníem era agafar un ferri a Puerto Natales i pujar pels fiords xilens, però hem anat de pardillos (serà que ens estem relaxant) i hem vist que fins la setmana que ve no podíem agafar-ne cap. Així doncs, hem decidit tornar a Bariloche i fer excursions des d'allí i visitar Chiloé des d'allà.

6 comentaris:

  1. "waaaaaaaaaaaaaaaaaaala" seguit d'un "diossssssss"...nohazefaltadecirnadamas

    ResponElimina
  2. Aixo de tornar a veure el "tenedor libre estilo campo" em fa venir salivera.

    ResponElimina
  3. ja estic pensan que podem cuinar¡¡¡¡¡
    avui ja he anat a buscar fruita i verdura,... carn¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡..... l'estomeg em fa golp glop..

    ResponElimina
  4. Estem a ESQUEL fen paradeta de 5 min!!!

    ResponElimina
  5. ei tamarrets! la última foto és una guapada, quin encert poder-la fer just en el moment de trencar-se el tarrosset de gel...

    Molt guapo!

    Besitos i fins aviadet!!!!

    P.D.: per aquí n'hi ha algun que li ha cridat més l'atenció la primera foto... sempre és millor un troç de carn a un de gel! ja,ja,ja!!!

    ResponElimina
  6. quina disfrutada. su monten recontra be. estem tots molt contens

    ResponElimina