31 de març 2011

Fent família

Bé!! vam arribar a Bariloche el dia 26. Això de passar dos dies sencers dins el bus va ser una mica estrany... la gent anaven pujant i baixant a les diferents parades i nosaltres ens quedàvem al bus, una i altra vegada. I a més va ser súper raro això d'esmorzar, dinar i sopar al bus com si es tractés d'un avió, fer les necessitats al mini-wc del bus en moviment i batre el rècord de mirar pel·lícules seguides. En fi, una odissea tot plegat. Però va valdre la pena, perquè quan arribàvem a l'estació de busos de Bariloche ja vam veure que a l'andana ens esperaven l'Anton i els nens! Vam anar a casa i a la nit ja vam poder veure també a l'Anya. Va ser una passada, i en el fons semblava que no fes tant temps que ens havíem vist.


Aquests dies hem aprofitat per estar junts, prendre mate, fer les coses quotidianes, posar-nos al dia, desbrossar una mica el bosquesito i sobretot fer família. El primer dia ja vam anar al Lago Gutiérrez, on vam intentar pescar una mica però al final van acabar el Joan i els tres nens a l'aigua. L'Anton i jo ens vam quedar al sol fent un mate. El diumenge vam fer un asado i vam menjar "chorizitos" al jardí, que feia molt bon dia. I el dimarts, que vam anar a veure com entrenava l'Anton petit a bàsquet, vam conèixer la seva professora i vam passar la tarda amb ella que ens va portar fins al Bolsón i al Lago Puelo. Avui ens hem decidit a fer nosaltres el dinar: lasanya de verdures!






10 comentaris:

  1. ells us fan assados i vosaltres...l'assanya de verdures?!? va juanito curratu una mica mes! que per algo tamare es la millor cuinera del mon

    ResponElimina
  2. l'Anton petit quan cuineee; cuinee, cuineee, cuineee!!!
    l'Anton petit quan cuineee,cuineee amb estil!!!

    ResponElimina
  3. quina passada (per variar) ... m'hagués agradat veure la cara quan els hi vau treure la lasanya jeje :P

    ResponElimina
  4. va ser bonçissima la lassanya¡¡¡¡¡.
    ara aprofirarem la llenya que van fer en un dìa a tope i farem un assadito¡¡¡. no us tenta?

    ResponElimina
  5. K bé que us ho monteu... però lo millor suposo que és trobar cares conegudes desprès de tant temps!
    Aprofiteu-vos!!!
    Molts besitos

    ResponElimina
  6. avui hem fet l'assadito. bonìssimmmmmmmm.
    no els deixarem martxar. jajaja....
    son molt macos i molt ben parits... quina flia mes maca¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

    ResponElimina
  7. Ara feia dies que no us podia seguir i m'he posat al dia de cop, de Bolivia a Bariloche. QUIN MUNT D'AVENTURES!!! els 4x4, l'avió , la mina.
    M'ha emocionat tornar a veure Salta i la sierra de los 7 colores... i per acabar, dos dies d'autocar, quin agobi, sabeu que heu fet un tram com de BCN a Moscú d'una tirada??? ja no deurieu saber cóm seure!!!!!
    PERO VALIA LA PENA L'ESFORÇ!!! Que bé retrovar-vos amb la family, veure a l'Anton petit fet tot un asador, matecido, asados, quina enveja sana.
    Anya, Anton, jo crec que serán ells els que no voldràn marxar!!!
    Petons

    ResponElimina
  8. els estem marejant¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡... ara son cap al sud, una mica mes encara. cuan tornin a casa no el deixarem sortir. jaja ja ja¡¡¡

    ResponElimina
  9. Ei!!! els tamarros ja som a El Calafate. Demà anem a veure el Perito i aquesta nit a sopar, el encara més conegut, cordero patagónico.

    ResponElimina
  10. APROFITEU PER ANAR A FER UNA RUTA PEL LAGO ARGENTINO imperdible, meravellós I VISITAR EL GLACIAR UPSALA, NO SÉ SI JA HO TENIEU PREVIST PERÒ VAL TANT O MÉS LA PENA QUE EL PERITO!!

    QUE APROFITI EL CORDERO, JA SE'M FA LA BOCA AIGUA

    ResponElimina