10 de març 2011

Te quiero mucho como la trucha al trucho!!!

Després de visitar zones desèrtiques ens venia de gust canviar els colors marrons pels blaus del Llac Titicaca. Així que després d’empalmar dos busos vam fer cap a Copacabana, sí sí, la Copacabana de Bolívia i fundada abans que la de Brasil. Aquest “poble-ciutat”, és la porta d’entrada al Llac i on per Carnaval i van molts bolivians per visitar la seva verge. Segons la tradició portar el vehicle ben guarnit davant la Verge de Copacabana els protegeix d’accidents i d’averies durant la resta de l’any. Us podeu imaginar el merder de cotxes, autocars, furgonetes... que van desfilar per allí. Un espectacle.
El dia següent vam agafar una barqueta per arribar fins a l’Illa del Sol, on segons diuen els historiadors va néixer la cultura Inca amb totes les seves creences sobre el Sol, la Lluna i la Terra. Vam allotjar-nos en un hostal familiar, i és que al nord només hi viuen 600 persones, tots ells indígenes de la cultura Tiahuanaco. Vam visitar-hi la roca sagrada o Titi Qarqa, unes ruines inques i una taula on feien les ofrenes i on encara hi fan rituals els Tiahuanaco, i vam caminar pels senders empedrats que recorren l’illa.





I arribats aquest punt us preguntareu: i el títol? Doncs ve perquè al llac Titicaca hi ha moltes truites (truchas) i és el plat típic de la zona, i com que teníem mono de peix de feia dies, ens hem alimentat a base de “trucha” mentre hem pogut!
Per cert, avui marxem cap a Rurrenabaque per visitar la selva boliviana i veure animals salvatges. Ho vam decidir ahir a la tarda i hi estarem tres dies incomunicats.

8 comentaris:

  1. BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB10 de març del 2011, a les 16:18

    me fet popo quan de primeres he llegit que naveu a copacabana...ja stava flipant! cuidadin per la selva k no sou stevedangerousadventures flipadets!!

    ResponElimina
  2. Ale Truchets vigileu a disfrutar del mundo salvage! ;)

    ResponElimina
  3. Molt bé Baltasana!!! Si llegeixes els posts i tot. jajajaja t'hem pillat.

    Acaberm de veure lo del terratrèmol-tsunami. Tranquils que aquí no arriba.

    ResponElimina
  4. sisi desde que us heu moderat am la lletra m'he fet un lector habitual! que passa amb les anecdotes?¿!?!¿ k aixo era la secció estrella!!!, reclamo que tornin!!

    ResponElimina
  5. com es que van tan abrigats?, per tapar-se del sol?. aqui ja no fa tanta calor. encara hi ha ratets que anem amb maniga curta. petoneeeeeeeeeets

    ResponElimina
  6. volem la secció k ho està petant, volem............. "LES.. ANECDOTES".UUUUUUU així que si no en teniu, us les inventeu. des de que sou fora el món se n'està anant al carajo, avere que passarà d'aqui a k torneu...

    ResponElimina
  7. Passeu per Xile com qui travessa el canal de Seròs. Ara aneu a una Copacabana que no és, visiteu un llac més gran que el Mare Nostrum ...

    Em sembla que l'epicentre del terratrèmol és a la vostra cocorota o bé patiu mal d'altura. No estareu mastegant fulles de coca, no?

    Feu-vos-ho mirar!! Plis.

    ResponElimina
  8. hola carinyos.... per on trepitjeu ara?, natres com sempre de conya, ja no fa tanta calor pero esta tot molt maco. petonets¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

    ResponElimina