22 de febrer 2011

Mordor

Ja fa dies que rodem per NZ i encara no havíem fet referència a la trilogia de Tolkien, fet que sembla del tot impossible. En cada quilómetre que hem anat fent per les carreteres hem anat veient un fragment de les películes de Lord of the Rings fins que vam arribar al Tongariro National Park i ens vam sentir com el Frodo a les portes de Mordor.

L'illa nord de NZ té molta activitat geotèrmica i ens anem trobant amb volcans, fumeroles i piscines de fang bullents per tot arreu. Podríem dir, sense risc d'equivocar-nos massa, que l'estrella en termes volcànics és el Tongariro National Park degut a les seves formes, llacs i colors que ofereixen a cada passa unes vistes i olors ben frapants. La sensació de posar les mans a terra i notar com surt l'escalfor o respirar a fons a dalt del coll i notar com l'olor de sofre (com el sutge de les xemeneies) es queda al nas, ens va fer pensar que estàvem caminant per un lloc ben especial.





11 comentaris:

  1. Que diferent es veu de l'altra illa, no? Semblen paissatges llunars

    By the way... no sabeu quin "susto" m'he fotut avui a l'escoltar "terratremol a NZ" sense especificar el lloc, m'ha saltat el cor de cop. He trucat l'Agus, eren les 7 i pico del matí, ell ja era despert i de viatje a BCN i m'ha que ha estat al sud de l'altra illa,... Joder amb els moviments de la terra, ja podria estar una mica més tranqui, no?

    ResponElimina
  2. Todo comenzó con la forja de los Grandes Anillos. Tres fueron entregados a los Elfos inmortales, los más sabios y bellos de todos los seres. Siete a los señores Enanos. Grandes mineros y artesanos de las cavidades montañosas. Y Nueve... Nueve fueron entregados a la raza de los hombres... Que ansían por encima de todo el Poder.

    (...)


    En la tierra de Mordor, en los fuegos del Monte del destino, el Señor Oscuro Sauron forjó en secreto el Anillo Regente para controlar a todos los demás.

    (...)

    Corred, insensatos!

    ResponElimina
  3. ei flipats no si encara esteu a temps pero amb una mica de sort podrieu participar a la nova peli del senyor del cadells! castings a Wellington http://nznoldor.blogspot.com/2011/02/official-casting-call-for-elves.html

    ResponElimina
  4. CORREUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
    De fet, sort que teniu furgo! ejjejeje

    ResponElimina
  5. Res!!!! Igualet que el tossal i el pantà dels caçadors!!!

    ResponElimina
  6. sustoooooooo. cuans metres tenen els cims que feu?
    quina cosa mes maca. petonets carinyos. quina calor¡¡¡¡

    ResponElimina
  7. eeei, no patiu per lo del terratremol pq estem a la illa nord i aqui no ha arribat res. estem molt be i gaudint dels ultims dies al costat de les platges de coromandel, l'unic que ens faltava de NZ.

    ResponElimina
  8. aquestes fotos son espectaculars!!

    ResponElimina
  9. tot preciós!
    em cau la babeta!
    a disfrutar!

    ResponElimina
  10. Quina passada Tamarros!!!!!!!!

    ResponElimina