15 de febrer 2011

El Fox Glacier des de l’aire


Bé, aquest cop hem deixat el trekking per un altre moment i hem volgut explorar les glaceres neozelandeses des de l’aire. Per això hem fet un vol amb helicòpter per sobre de la glacera del Fox. Fa uns dies ja vam explicar que vam caminar per les valls dels monts Cook i Tasman, veient la glacera més gran i el cim més alt de NZ. Doncs bé, avui els hem vist de ben a prop, perquè l’helicòpter ens ha portat a darrere del Mt Cook i del Tasman després de pujar per damunt de la glacera del Fox. Tot plegat impressionant! A més, a l’helicòpter hem estat acompanyats pel Jordi i la Montse, una parella de Barcelona amb qui l’atzar ens ha fet coincidir en aquest vol. A més, penseu que no és fàcil coincidir amb uns catalans dins un helicòpter en aquesta zona perquè aquí poden estar-hi volant fins a 30 helicòpters alhora!

Per explicar el que hem vist sobren les paraules. Us deixem aquí el vídeo. Mireu-lo aviat perquè no sabem si durarà massa penjat a YouTube per tema de drets d’autor amb les cançons que hem posat.

10 comentaris:

  1. Hola tamarrus axó si que es un viatge expectacular no en faria res de fer-lo jo, feu una cara de feliçitat que es massa molts petontsmuaaaaa

    ResponElimina
  2. xu xu xururu xu xu xu xu ruru yeeaah Ho vas poder editar? Està molt ben gravat, volava ben aranset de la glacera eh!! Super guai! molt molt!



    pd: què no torneu encara??? jajajajaja ^^

    ResponElimina
  3. Veig que a mes de llogar l'helicopter heu encomanat un dia perfecte amb sol i molta visibilitat. Fantastic!!!

    ResponElimina
  4. Guau,quina guapada
    molts petons de la vostra cosineta

    ResponElimina
  5. Weeeee! dos comentaris dels kalvin! ens han fet molta il·lusió! Emma, et devem moltes pessigolles... no te n'oblidis. Si trobem algun kiwi suelto pel bosc ja el caçarem per portar-lo a la barraca amb les gallines, que ja sabem que a la dolors últimament li dóna per agafar tot d'animals indefensos de l'hort per fer proves o nosequè. Petons!!!!

    ResponElimina
  6. je je,coc,coc,glups,meeeeuuu.....

    ResponElimina
  7. HOla guapOOoos!! Des de Barcelona tot sembla una realitat virtual!! La veritat és que veient aquest video quasi ploro!!!!! i és que sou taaaan afortunats de viure tot aixó! Per favor i jo de casa a la feina i de la feina a casa i em poso al llit com una enciamada... que m'estic covant com l'Arrós Covat! Pero vosaltres si que viviu!! Un petó des de les Antípodes!

    ResponElimina