28 de desembre 2010

Halong Bay amb vaixell

Per explorar la badia de Halong cal fer-ho des de l'aigua i, per tant, aquests dos últims dies els hem passat en un vaixell (bé, en dos) passejant-nos entre muntanyes que surten de l'aigua i fent kayak.

Vam sortir de Cat Ba en un vaixell per nosaltres sols que ens va fer un tomb per la badia fins a arribar a una cova enorme que hi ha dins d'una d'aquestes muntanyes càrstiques. La cova era immensa i estava il·luminada. Tot i que era molt guiri, ens va agradar molt. D'aquí ens van portar altre cop en vaixell fins a una zona d'aigües molt tranquil·les (de fet, tota la badia sembla una piscina de tant plana com està l'aigua) on vam poder remar una mica amb el kayak. Aquí vam veure la primera "cova" que comunicava amb un llac interior i, com que feia sol, ens vam banyar una mica fent salts des del vaixell (alguns amb més estil que d'altres). De kayak també en vam fer en un altre lloc on hi havia unes platgetes de sorra blanca, i vam intentar fer snorkel però no hi havia massa peixos que diguem.

A la tarda-vespre vam ancorar el vaixell al mig de l'aigua i allí vam sopar i dormir. Per cert, els àpats que ens han servit han estat boníssims! i molt abundants! per primer cop en dos mesos ens hem atrevit a menjar peix.

El segon dia ens hem llevat entre penyots i el sol ens havia abandonat, però no feia massa fred i els núvols li donaven un toc fantasmagòric a la badia. Avui ha tocat fer kayak, i quin kayak! ha estat una passada. Ens han deixat en una zona on hi havia un munt de coves i covetes. Una mica més i ens les perdem perquè resulta que són unes coves que parteixen de la base d'aquestes muntanyes, i això vol dir que són molt fosques i que els passos són baixets. De fet, si no hi entres bastant no veus que té una sortida i el que ens ha passat és que a la primera cova, quan la cosa estava molt fosca, jo (Laia) m'he cagat com una bleda i ja volia girar cua; per sort el Joan ha volgut avançar i llavors hem vist que tenia sortida per l'altre costat. Genial! els vídeos ho il·lustren millor (són una mica llargs però creiem que són divertits).

A hores d'ara estem dubtant de si el nostre paisatge favorit és Bagan o Halong Bay...

















7 comentaris:

  1. Aqueste coves son molt boniques pèro a mi m'hauria pasat pitjor que la Laia, un cobriment de cor i al "I AL CARALL"

    ResponElimina
  2. tot molt bonic però us calen unes classes de conducció de kayak!!! Petonets!!

    ResponElimina
  3. Laia, tu molt grabar... pero res de remar eh?? Pobre Juanito fent tota la feina bruta... :)
    Ei els paisatges igualets que ha tamariu eh?? xD Jajajaja quina enveja de paisatges nois... Pq no ens ha tocat la loteria que sino ens apuntavem uns dies amb vosaltres!!
    Una abraçada.
    P.D: Per quan la segona entrega de les entrevistes de Laia "Carbonero"? Els fans estem impacients... Joan tu pots fer de Piqueras (Apocaliptico... terrorifico.... espeluznante... xD )

    ResponElimina
  4. Per cert, Joan et falta el titulin eh?? Sembla mentida.... jo que et vaig ensenyar amb la Zodiac ajajajjajaja

    ResponElimina
  5. jaajajajaj molt xulo, els cloncs aquests que se sentien al segon video. Cloncccc clonccccc (no m'he llegit res del que heu escrit, crec que lo últim que vaig llegir era del gangapurna... :$)

    ResponElimina
  6. Buaa nois pos aixó del Vietnam al final resulte que no està gens malament. Amb lo xungo que ho pintava el Rambo a les pelicules...

    ResponElimina