28 de desembre 2010

Es mereix un post a part

Aquest post l'anàvem a incloure a les curiositats però creiem que es mereix el seu propi espai. Avui era el segon dia per la Halong Bay amb vaixell i, després de gaudir d'una estona amb el kayak per les coves i menjar un bon dinar, nosaltres hem pujat a dalt del vaixell per veure les vistes i els "mariners" s'han quedat a baix conduint el vaixell altre cop cap a Cat Ba. El Joan estava llegint i jo estirada a l'hamaca escoltant música quan hem vist que el vaixell s'encarava cap a una de les roques. Hem pensat "ara girarà", perquè els vaixells aquests van a pas de tortuga i els conductors s'empanen una mica i acostumen a "deixar-los fer". El cas és que hem anat veient com el vaixell s'anava quedant sense marge de maniobra i el nostre culet es feia petit proporcionalment. 

Hem baixat ràpid a la cabina i hem vist que el tio no hi era i li hem fet un crit. Ha sortit del fons, on hi ha la cuina, i quan ha vist el roc a 50 metres ha fotut una cara d'espant (com la nostra) i ha saltat al timó. L'ha començat a girar a tope però ja era massa tard. Allí hem entès que ens la pegàvem. Efectivament, ha rebentat tot el lateral del vaixell (de fusta) amb tant mala sort que pel forat hi ha començat a entrar aigua a dojo. Ens ha mirat i ens ha donat dos salvavides i ens hem mirat amb cara de tontos i ens els hem posat. L'altre tio ha començat a cridar a un dels pescadors que estava més a prop per dir-li que vingués. Ens hem entaforat d'un bot amb les motxilles i tot a dins la barca del pobre pescador que estava flipant tant o més que nosaltres quatre junts. L'aigua no parava d'entrar al vaixell i en deu minuts hem vist com "ara el veus, ara no el veus". Flipant! Total, que hem arribat a port amb una barca de pescador i els tios no sabem si cagats de por, cabrejats o en estat de xoc. I tot això en 28 de desembre ;)

17 comentaris:

  1. Aquesta si que es bona!!. De les millors inocentades que us han fet mai. Realment els vietnamites tenen un gran sentit de l'humor.

    ResponElimina
  2. Laia i Joan, aquesta no me la coleu això és una inocentada no dels vietnamites sino vostra!!!!!
    sóc la teresa.

    ResponElimina
  3. Jo estic com la Teresa avui estem a 28 de desembrei es el día dels Inocents, axí es qeu no us ho cregeu ni vosaltres, axó es una inocemtada com una casa.

    ResponElimina
  4. Aixo es veritat! puc corroborar que el Juanito no ha dit mai una mentida. Ni per sants inocents. Pero que no veieu que la Maria el castigaria!

    ResponElimina
  5. jajaajajajajja Cazzurrrooooooooooooooooos!!!!!! ja m'ho havia cregut!!!! Reia sola! Ja li estava explicant al Dani i a la Neus via facebookkk, li deia tia son tope gafes amb els transports!!!! Fins que he arribat al final de l'escrit i he llegit, i tot això en dia 28 de desembre.... nyinyinyi, quina gracia, oh...

    ResponElimina
  6. Jajjaja i jo al bus amb uns ulls com taronges i partintme sola!!! Atlab qui ets? Dona la cara!!! Aquest nom encriptat...!

    ResponElimina
  7. Alba si no fos pk sou germans em creuria que ens estàs inocentant. no crec que el joan B. deixi que s'enfosi una barca i mes si hi va ell a sobre. Que no nos envauquen que amb 50m gire astra el titanic.

    ResponElimina
  8. Ara q? Esta de moda aixo de girar-nos els noms o q??
    Feu-vos un usuari i doneu la cara que ja us coneixem tots :P

    ResponElimina
  9. Juanito en dies com avui et trobem molt a faltar, a mí i al Alex ens a tocat anar a fer la compra una altra vegada. Hem tingut de pensar fins i tot que comprar. Vaya estrès. Tio a veure si tornes aviat, que necessitem algú responsable amb urgencia. BON ANY NOU parella!! passeu-ho de lujo al Vietnam i feu moltes fotos. (anrecordat de no veure cava que encara ric del any passat XDDD!!)

    ResponElimina
  10. jajaajajajajj BON ANY NOU nens, vigileu no haguem de trucar al sinyor metge per algú altre aquest any, dient-li que el cava li ha fet mal! XXD (aquesta anècdota la podríem explicar al pròxim post de curiositats del Vietnam, per si algú de la familia encara no la coneix. ^^)


    aleeee anisssssos, sigueu felisssos!!!! (jo en unes hores ho seré una barbaritat, pq estaré de vacasssiones!!!

    ResponElimina
  11. Molt bon any parella!! No se quina diferencia horaria hi ha pero vosaltres ja sou mes aprop del 2011 :)
    Seguiu gaudint!!
    Heu vist pobre Balta... que ha de fer coses "extranyes" per ell?? :)

    Joan, sobretot fes cas a lo del cava... q sino... xD

    ResponElimina
  12. Amics aquest any n sera el mateix sense vosaltres... !! Com veieu des del minut zero fent la compra ja ens falten els mes organitzats del grup! Tambe la magda i la carmina notaran la falta del congelador magic de la maria d' on surt alguna aportacio d'ultima hora en cada festa !!! Pero ei! L'any comença i acaba quan vulguis per tant a partir del 24 d'abril un dia ens mengem el raïm i fem campanades!!!! Feliç 2011!!!!!!

    ResponElimina
  13. Ei TAMARROS, tots nosaltres també estem fent una mica aquest viatge gràcies a les imatges i comentaris de les vostres aventures (naufragi inclós - si no arriba a ser pels comentaris de la gent m'ho empasso-). Us volem felicitar l'entrada de l'any nou. Aquí encara falten 3 hores perquè sigui mitjanit, però vosaltres que esteu a la terra del sol ixent, ja deu fer estona que heu entrat a la nova dècada. FELIÇ 2011 per a tots!!
    Melons.

    ResponElimina
  14. HOLA A TOTHOM I FELIÇ 2011!!!
    Hem estat una mica out però pensant molt en tots vosaltres. Tranquils que aquest cap d'any no he tocat el cava. No perquè no ho volgués, sinó perquè no n'hi havia. De fet, vam creuar l'any camí de Ninh Binh, en un garito de carretera menjant fideus vietnamites.
    Us enviem una abraçada ben forta i a tots els que pugueu fer una esquiadeta, guardeu-vos la millor baixada del dia a la nostra salut.

    ResponElimina