26 d’octubre 2010

Post Patrocinat per ESPAI PARQUET

Heu de redecorar la vostra vida i necessiteu posar-hi parquet? voleu caminar agradablement descalços per casa sobre fusta? La solució és espaiPARQUET.

C/ Pau Casals 19     
25171 Albatàrrec
973720046 / 606440537
espaiparquet@gmail.com


Potser us preguntareu: i ara perquè fan publicitat subliminal a lo "médico de família", aquests? Doncs molt senzill: perquè gràcies a la Marta i el Juanjo hem pogut fer més plàcid el trasllat. Bé, el trasllat cap al no-res. Perquè ara ja som oficialment uns nòmades. 
Aquest passat cap de setmana vam encabir en caixes de cartró i recipients diversos totes les nostres pertinences. Va ser un dissabte de "llencem això, o què?" i de "en quina caixa havíem posat els coberts?" "Ni p--- idea". Va ser curiós decidir què es quedava a casa per sobreviure 5 dies més. Al final els escollits van ser: matalasset enroscable, dos coberts de cada, olla, paella, microones, dos taborets, raspall de dents i la tele. Bé, diguem que és com una aclimatació al camp base abans d'atacar el cim.
El diumenge ben d'horeta ho vam carregar tot (ara faré servir un tòpic) a l'estil Tetris dins la furgo d'espaiPARQUET amb la inestimable suor del motoret del meu pare i el seny de ma mare. Ficus inclòs, vam arribar a Albatàrrec per descarregar totes (les poques) pertinences i empaquetar-les bé gràcies a la Maria i el Pepito, que sempre tenen de tot i a punt. Esperem que no es facin goteres al magatzem aquests sis mesos! i si se'n fan, siusplau no ens ho digueu!
Au, ja veurem d'aquí a un temps on va a parar tot això.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada