13 d’octubre 2010

FM2010 Albatàrrec

Com no podia ser d’una altra manera, havíem de ser-hi. La Festa Major d’Albatàrrec és cita ineludible per a tots els batarrencs i batarrenques que durant 4 dies comparteixen molt més que borratxeres.
El programa diürn es tradueix amb molts actes perduts durant el matí i alguns  altres de gaudits durant el migdia i tarda, cassoles, gimcana, exhibició de bicis a càrrec de GOLDEN RIDING...
El programa nocturn no ha defraudat gens ni mica. Divendres nit de DJ’s, amb el nostre MESTRE i MAMOMO dissabte MALAFAMA i STRENOS sense deixar de banda el brillant ESCALA' N'HIFI, de la jovenalla (tan bon punt pugin el víedo el linko), diumenge la festa de la cervesa amb l’actuació de FARADAIT i dilluns la cloenda amb APACHE i LA BANDA DEL COCHE ROJO.

La FM2010 no podia acabar millor que amb un bon esmorzar matiner amb tota la colla a l’Avenida. MEMORABLE!!!

9 comentaris:

  1. ei parelleta k al final us he pillat!...despres de 3 blocs de "joan i laia". Us fai saber k a partir d'ara, llegir el vostre blog avans de planxar l'orella sera un costum. No hi ha res com sobar despres de crujirte un rato! aixi k a posar coses divertidetes! (com la foto del pringat de la bici taronja x exemp XDD)

    ResponElimina
  2. ets un puti!
    mira que encara no ho hem dit a ningú i ja l'has hagut de trobar.
    jajaja.
    Ara me'n vaig a buscar a la Laia a l'aeroport i ja li diré.

    ResponElimina
  3. Que vol dir ningu¿? :)
    Jo dsd el divendres de la FM que el conec!! xD
    Molt bona entrada... Seguiu aixi!

    ResponElimina
  4. ei! que la friki de l'ekipoA també us segueix eh? :P
    i "ya que estamos" algú m'explica que coi fèieu amb les síndries?XD

    Molts petonets i continueu penjant fotos d'aquestes, que m'alegreu l'entrada al curro a les 7 del matí :*

    ResponElimina
  5. calamar! això sí que és ser friki, jajaja, tu ho trobes tot. el joan diu que el finde ja el tindrà "perfilat" i que ja el podrem fer públic, uuuuhuuuu!
    per cert, lo de les síndries no descarto explicar-t'ho en viu el dia 30... muahahahahahaha! (riure malèfic)

    ResponElimina
  6. Laia, si el 30 s'ha de explicar en directe... Jo vull formar part de la Organitzacio xD
    JAJAJAJAJA
    MOLT XULES LES FOTOS!!!

    ResponElimina
  7. ara que sembla que aquest bloc ja és oficial....ja el puc estrenar per part meva fent un comentàri!!!! MOLTES FELICITATS TAMARRETS!! això te molt bona pinta!!! .. i ja queda menys pel 30... serà una festa llegendària ! :) segur! muaaaks

    ResponElimina
  8. Joder escriure comentaris requereix identificació, jo que us estava escrivint comentaris fent-me passar per un tal Manolo y no m'ha deixat penjar-los. Ara ja no podré escriure-us subnormalades quan entri per aquí, o si jeje.
    Ja ens veurem

    P.D: Que cabrón, el Balta ja té la nova samarreta del Barça, no falla

    ResponElimina
  9. ya ves miki, aixo de identificarse fot pena, NO podem rajar! bueno quan comenci a entrar gent desconeguda hem penso crear una identitat falsa XD...ens veiem el dia 30!!

    ResponElimina