31 d’octubre 2010

La Motxilla


Semblava que no les podríem tancar mai però al final ho hem aconseguit; hem fet les motxilles. Després de pensar molt molt sobre el què havíem de deixar, amagar, comprimir, redistribuir i finalment emportar, l'equipatge es redueix a les nostres estimades motxilles de muntanya ( la meva de 50l i la de la Laia de 65l) i dos motxilles petites pel dia a dia que la Blanca de manera molt gentil ens ha cedit per aquests 6 mesos.
Més o menys el que ens emportem és el següent: 4 samarretes curtes, 2 pantalons curts, 1 banyador, 2 pantalons llargs, 2 samarretes llargues, 1 samarreta tèrmica, 1 goretex, 1 polar, 6 mitjons, 6 calces/calçotets, 1 botes de muntanya, 1 xancletes, 1 keds, 1 pijama, 1 sac de dormir, 1 bufanda del barça, 1 senyera, 1 kid MacGyver, una càmara de fotos compacta, una càmara reflex digital, un netbook, adaptadors de corrent, sabor de roba, el "neceser" i medicaments per parar un tren tal com veieu a la foto.


Curiositats: el pes de la motxilla gran ronda els 12kg i tenim unes tanques dissenyades per l'Agustí Guasch que són l'enveja de tots els Backpackers

1 comentari:

  1. Jo se d'uns q si tot va be i aquests medicaments sobren... l'ultim mes podeu viure revenent-los...
    Un ocellet m'ha dit q en porteu MOLTISSIMS! Segur q mes dels que es veuen a la foto!

    ResponElimina