29 de setembre 2010

Semblem un colador

Aquest és l'aspecte que teníem després de passar pels Serveis Territorials de Salut de Lleida. Quatre vacunes per cap i les que ens faltaven encara!!!
Una de les qüestions que cal tenir en compte abans de marxar és la visita a un dels centres de vacunacions internacionals que tenim repartits per tota CAT. Nosaltres, hem fet un matxembrat entre els Serveis Territorials de Salut de Lleida (Av. Rovira Roure, 2 / Tel. 973 70 16 34) i el Centre de Vacunacions Internacionals de l’Hospital Clínic de BCN (C/Roselló, 163, 2a planta).
S’ha de tenir present que això de les vacunes no és un pim pam fuera, perquè n’hi ha que tenen 3 dosis i per tant es requereix d’un cert temps perquè te les puguin posar. Així doncs, és aconsellable passar per cal metge uns 2 mesos abans de marxar. Per aquest motiu nosaltres vam començar per Lleida, on ens van punxar 4 agulles de patac (Febre Groga, Hepatitis A, Febre Tifoidea i Poliomelitis) i després per BCN on han estat dos vacunes més. Aquestes dues però, han representat 5 punxades més, 2 per l’Encefalitis Japonesa i 3 per la ràbia. En total doncs, 6 vacunes via intramuscular i 2 via oral, Còlera i Malària, que en aquest últim cas és la de quimioprofilaxi.
La part positiva de tot plegat és que el pànic a les agulles que tenia la Laia, ha desaparegut per complet.
Per aquells que vulgueu saber quan ens ha costat això de les vacunes, us podem dir que la visita de Lleida, que com totes inclou un servei d’assessorament així com les pròpies vacunes, ha estat de 39,59€/pax. Com que vam haver d’anar a un altre centre i tots són independents i tenen les arques ben buides vam haver de pagar uns altres 20€.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada