08 d’octubre 2010

Permís Internacional de Conducció

Una de les altres coses que no fa nosa i que és recomanable tramitar, és el Permís Internacional de Conducció. Pel que hem vist, parlat, sentit... amb el permís de conducció espanyol no et posen gaires problemes ni per llogar un vehicle ni per conduir. Tot i això, hem preferit fer-nos-el i anar més tranquils.
Per tramitar-lo només cal que us personeu a alguna de les Delegacions Provincials de Tràfic, que de ben segur alguns de vosaltres coneixeu per altres qüestions, com poden ser les MULTES, i us vacuneu, aquest cop, contra la desesperació.
Per agilitzar una mica el tràmit podeu agafar de la mateixa sala d’espera, l’imprès de Sol·licitud de Qüestions Diverses i complimentar-lo. Fins i tot podeu descarregar-lo d’internet. Per l’expedició del permís, us faran pagar els 9,49€/pax i us entregaran un document tal com el que veieu a l’esquerra, que ja us avanço, que és d’allò més cutre.
Tingueu en compte que estem parlant de funcionariat de l’estat, i això vol dir disponibilitat mínima d’horaris o el que significa que només obren de matins.
Nosaltres el vam tramitar a la Delegació de Sabadell aprofitant que teníem festa a la feina per la Mercè (24/09/2010). Quan vam arribar-hi vam entendre que molta gent havien pensat igual. Després de fer-nos anar d'un mostrador a un altre, els vam aconseguir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada